Kristdala Marknadsmässa – för en aktiv fritid!

På grund av rådande omständigheter med Covid-19 kommer vi ej att kunna genomföra den planerade marknaden den 15 maj 2021. Nytt datum för 2022 kommer!

/ IF Ariels marknadskommitté


I maj 2020 satsar vi på något helt nytt! IF Ariels marknadskommitté kommer att arrangera en marknadsmässa med en blandning av utställare och försäljare för alla som har ett intresse för en aktiv fritid.

Nu söker vi utställare och försäljare till vår nya satsning på marknadsplatsen där vi kommer att ha större montrar till våra utställare, vanliga platser för försäljare, ett stort mattorg med serveringar samt aktiviteter för hela familjen.

Utställare

Vi söker större företag som erbjuder produkter, varor och tjänster inom följande områden:

  • Sport & Fritid – cyklar, mopeder, fyrhjulingar, fritidskläder, fritidsaktiviteter, träning, motion mm.
  • Bygg & Trädgård – verktyg, trädgårdsmaskiner, arbetskläder, växter, plantor, krukor, trädgårdsinredning mm.
  • Häst & Hund – utrustning, foder, ridklubbar mm.
  • Jakt & Fiske – utrustning, kläder, båtar, fiskeklubbar, föreningar mm.

En utställarplats kostar 3 000 kr vilket är ett introduktionspris då det är första året vi kör denna marknadsmässa. Som utställare får du med ditt företags logga i all marknadsföring såsom affischer, sociala medier samt på hemsidan vilket är ett bra sätt att nå ut till potentiella kunder och besökare.

Försäljare

Utöver våra utställare så söker vi dig som är försäljare inom alla kategorier såsom karameller, hantverk, leksaker, ballonger, livsmedel, mathantverk, smycken, väskor mm.

Lokalt utvecklingsprojekt

Hela Sverige Oskarshamn driver det lokala utvecklingsprojektet i Kristdalabygden 2018-2020 som fått EU-stöd från Astrid Lindgrens Hembygd. I projektet, där SV Kalmar län är projektägare, ingår bland annat utveckling av evenemang och i samverkan med IF Ariel så arrangeras marknadsmässan för första gången i maj 2020. Syftet med projektet är att ta synliggöra och ta tillvara landsbygdens värden och öka attraktiviteten i Kristdalabygden.