Tradition sedan 1813!

Kristdala marknad finns i vägknuten på väg 711 och lockar årligen 10 000-tals besökare att fynda bland ditresta och lokala försäljare. Förutom Kristdalabor så kommer det besökare från hela länet men även långväga gäster och turister. Det är en traditionell hemvändardag då släkt och vänner återvänder till bygden. I folkmun kallas marknaden ”Kristdalas nationaldag”.

Marknaden arrangeras av marknadskommittén som är en del av den lokala idrottsföreningen Ariel. Marknaden ligger mitt i Kristdala samhälle och har goda parkeringsmöjligheter i närheten. Marknaden erbjuder ett stort urval av försäljare med hantverk, godis, musik, väskor, leksaker, ballonger, blommor, smycken, bröd, kläder, munkar och sockervadd. Allt som hör till en traditionell marknad. Givetvis så finns det flera matvagnar på plats samt kaffeservering som sköts av idrottsföreningen.

Välkommen att uppleva Kristdala marknad!

Hjärtliga hälsningar
Marknadsgeneral Bertil Josefsson med personal

Årets marknad

Sommarmarknaden hålls tredje fredagen i juli – den 19 juli 2019

Anmäl dig som försäljare!

Tillgängligt för alla!

Marknadsplatsen på Dämmen har asfalterats så marknaden är tillgänglig för alla med rullstol, rollator och barnvagn. Dessutom är det mycket lättare att gå på det jämna underlaget istället för gruset som fanns tidigare. En klar förbättring även för våra försäljare som får ett bättre underlag för marknadsstånd mm.