Anmälan

Anmälningar till vår sommar- och höstmarknad hanteras i bokningsverktyget Chartbooker Fair System, CFS. Har du deltagit på marknader som använder CFS tidigare har du redan ett användarkonto. Använd dina inloggningsuppgifter och boka önskad plats direkt på vår marknadskarta. Du väljer således själv vilken plats du vill ha!

Om du inte har använt bokningsverktyget CFS tidigare så måste du registrera dina uppgifter för att skapa ett konto. Om du har glömt lösenordet så måste du ange din e-postadress så får du dina inloggningsuppgifter till din mejl.

Betalning

Faktura för beställd plats skickas till utställare via e-post och ska vara betald senast fakturans förfallodatum. I annat fall upphör reservation att gälla och platsen blir åter ledig för andra utställare att boka.

Betalning görs till IF Ariel:

  • Bankgiro 5979-8488 eller
  • Swish 123 182 94 31

Vänligen ange fakturanummer som meddelande vid betalning.

Om du inte är på plats på marknadsdagen före kl. 08:00 på marknadsdagen återgår platsen till arrangören. Arrangören har då rätt att erbjuda platsen till de som står i kö. Återbetalning av platsavgift görs inte i detta fall.

Boende

Behöver du övernatta i Kristdala så kan du välja på ett antal olika boenden. På www.kristdalabygden.se finns information om gästhus, B&B, naturcamping för husvagn och husbil samt stugor för uthyrning.

Hitta hit

Adress: Dämsvägen 1, 570 91 Kristdala

GPS: 57°24’02.6″N 16°12’19.5″E – 57.400716, 16.205426

Marknadskarta

Marknadskartan kan du skriva ut från vårt bokningsverktyg. Marknadskartan fungerar även på datorn och i mobilen.

Marknadstider

Sommarmarknad 08:00-16:00

Obs! Ingen upp- och nerpackning under denna tid.

Parkering för bilar

Knalleparkeringen finns vid korsningen Dämsvägen-Körlingsgatan.

Parkering för husvagn/husbil

Har du husvagn/husbil så parkerar du den på Dalkroken. Här finns gott om plats utanför AB POD samt på skolans dubbla parkeringsplats.

Platser

På sommarmarknaden finns det 175 platser tillgängliga. Platsytan är normalt 3 meter bred och 4 eller 5 meter djup. I vårt bokningsverktyg kan du se platsens storlek samt om du får plats med ett fordon bakom.

Priser

En plats på 3 meter kostar 360 SEK. Priset för el är 100 SEK för 220V och 200 SEK för 3-fas. Priserna gäller från 2018.

Sortiment

Ange vilket sortiment Du som utställare kommer att erbjuda på marknaden i samband med att du anmäler dig. Vi tillåter inte någon som helst försäljning eller rådgivning av något typ av abonnemang.

Städning

Ni håller själva snyggt på Er plats. Container avsedd för skräp finns vid marknadskontoret.

Upp- & nerpackning

Uppackning kan göras dagen före marknaden från kl. 16:00 eller på marknadsdagen före kl. 08:00. Nerpackning görs efter kl. 16:00.

Obs! Försäljare får ej packa ihop eller lämna området under marknadens öppettider utan tillåtelse av arrangören. Bilkörning inom marknadsområdet är inte tillåtet under marknadstiderna.