Boende

Behöver du boende i Kristdala? På www.kristdala.se/turism finns information om gästhus, Bed & Breakfast, naturcamping för husvagn och husbil samt stugor för uthyrning.

Butik

Coop Konsum ligger i Kristdala centrum och har öppet kl. 09:00-20:00 under marknadsdagen.

Handikappanpassning

Marknadsplatsen är till största delen asfalterad vilket innebär att det är mycket enklare för alla med rullstol och rullator att ta sig fram på marknaden. En mindre del är stenmjöl.

Hitta hit

Adress: Dämsvägen 1, 570 91 Kristdala

GPS: 57°24’02.6″N 16°12’19.5″E – 57.400716, 16.205426

Hjärtstartare

Finns på kontoret på Coop Konsum. Ring alltid 112 om olyckan är framme.

Marknadskarta

Du kan se vår marknadskarta på Chartbooking. Här kan du se alla försäljare samt söka utställare efter kategori eller fritextsökning. Marknadskartan funkar lika bra i mobilen som i datorn.

Marknadskontor

Marknadskontoret kan hjälpa till med det mesta. Vi har öppet kvällen före marknaden samt under hela marknadsdagen. Besök oss eller ring 0491-70233 (endast marknadsdagen).

Mat

Marknaden har ett flertal matvagnar där du kan äta allt från korv och hamburgare till grillspett och langos. Vill du sitta ner och äta mat i lugn och ro så kan du gå till gästgiveriet, Parichy’s Restaurang.

Kaffeservering

Kaffehuset som ligger precis bredvid marknaden har trädgårdsservering hela dagen och Kristdala Livs Nära dej har öppet vid torget. Under sommarmarknaden har även IOGT-NTO kaffeservering.

Parkering

Marknaden har tre stora parkeringsplatser, följ skyltning för att hitta till den närmaste. Följ parkeringsvakternas anvisningar. P-avgiften på 40 kr tillfaller den lokala idrottsföreningen Ariel som är marknadens arrangör. Parkering är endast tillåten på avsedda parkeringsplatser.

WC

Toaletter finns vid marknadskontoret. Handikappanpassad toalett finns på gästgiveriet, Parichy’s Restaurang.

Öppettider

Sommarmarknaden har öppet kl. 08:00-16:00 och höstmarknaden kl. 09:00-15:00